Wat zou je doen als geld geen rol zou spelen?


Met een kloppend hart en een beklemmend gevoel zit je tegenover je leidinggevende. Je durft nog even te hopen dat je er naast zit maar dan komt toch de genadeslag: Je wordt ontslagen. Er volgt nog een heel verhaal over corona en dat men het heel vervelend vindt. Maar het enige waar jij aan kan denken is:

En nu?

Je wereld staat op z’n kop. Misschien voel je eerst woede, pijn en verdriet. Jarenlang heb je alles gegeven voor dit bedrijf, de klanten en je collega’s. Je werkte over, slikte de streken van je leidinggevende en had minder aandacht voor je lieve vriend, gezin, hobbies en gezondheid. Maar misschien voel je ook schaamte: Hoe ga je dit aan je partner, familie, vrienden en buren vertellen? 

Maar nu je ego wat tot rust is gekomen denk je: Oke, dit was misschien niet je droombaan maar wie heeft dat wel? En ineens ontstaat daar opluchting.

Dat stemmetje die vaak zei: ‘Is dit alles? Ga ik dit de rest van m’n leven doen? die je jaren hebt weggedrukt, komt ineens weer naar boven. Ineens begint het je te dagen.

Is er misschien ook iets positiefs in deze situatie? Ja, je had de keuze zelf willen maken…maar toch geeft het ook een gevoel van vrijheid.

Luister naar dat stemmetje. Want die spreekt de waarheid.

De waarheid die jij al die jaren niet wou horen en waar je nog geen ruimte of noodzaak voor voelde. Ja, de toekomst is onzeker en spannend maar misschien heb je wel net dat duwtje in je rug gekregen die je zo nodig had. Het universum die jou een zetje in de juiste richting geeft.

Wist je dat mensen alleen veranderen vanuit passie of noodzaak? Nou, de noodzaak is er nu!

Durf jij deze kans aan te grijpen om buiten je comfortzone te gaan en echt voor 100% voor je droombaan te gaan?

Laat je ontslag niet je mate van geluk, inkomen, sociale status, mate van vrijheid, je woonplek, koopkracht, energie, gezondheid, bezit (moet ik nog even doorgaan?) en je agenda bepalen.

Maar stel jezelf de vraag:

Wat zou je doen als geld geen rol speelt?

En als je alles mocht doen wat je wilde? Als je over alle kennis en vaardigheden zou beschikken die je nodig hebt?

Wil jij het spel spelen zoals je het altijd hebt gespeeld of wil je de regels veranderen? Want als het al schuurde en je werk je geen gevoel van zingeving, betekenis, flow en excitement gaf dan is dit je kans! Laat werk of het niet-hebben-van-werk je leven niet regeren en overheersen, maar je versterken en bekrachtigen. Dit is jouw nieuwe start. Een reset van je leven.

Vergeet nooit: Dit is jouw leven en jouw kostbare tijd. Life is too short not to do something that matters! Jij bepaalt wat bij jou past en wat voor jou werkt.

Heb geen excuses meer en ga volledig voor je droombaan waarin purpose, flow, sensitiviteit en impact maken centraal staan. Waarin zingeving, bewust leven en spiritualiteit gecombineerd word met actie, leiderschap en keihard resultaat.

Jij hebt zoveel te brengen in deze wereld. Jij kan met je werk echt van betekenis zijn. Heb je geen idee waar je moet beginnen om te achterhalen wat je droombaan is?Laat mij je helpen met mijn 1:1 coachprogramma

Vanuit helderheid gaan wij jouw droombaan creëren. Zodat je vanuit je hart en purpose kan werken en echt een impact hebt met je werk. Ik geef je toegang tot mijn succesformule en laat je ervaren hoe hij ook voor jou werkt. Samen komen wij tot de kern zodat jij voor eens en altijd duurzaam werkgeluk ervaart. Alle vrouwen die ik heb geholpen heb ik naar rust en purpose kunnen brengen. Ik gun jou dit ook. Want:

Ik leer jou je droombaan te ontwerpen

  • Hoe geweldig zou het zijn als jij je geld kon verdienen met werk dat je echt voldoening en purpose geeft en waar je sensitiviteit en creativiteit alle ruimte krijgen?
  • Jij verdient het om elke dag vol energie en motivatie uit bed te springen omdat je zo gelukkig wordt van je werk.
  • Ik geloof dat het je plicht is om van betekenis te zijn. Vanuit je unieke kracht en passie. En dat lukt alleen als je jezelf door en door kent en je jouw droombaan of -onderneming hebt gecreëerd. Dan voelt werk nooit als werk, stijg je boven jezelf uit en wordt de wereld een mooiere plek.

En weet je, dit gaat zoveel verder dan loopbaancoaching. Deze sessie gaat over zingeving, purpose, ontdekken wie je bent, je sensitiviteit omarmen, doelen stellen en behalen, een impact hebben met jouw superpowers en doen waarvoor je gemaakt bent. Wat er dan ontstaat is gewoonweg pure magie. Want werken kan zo anders zijn. En het is ook voor jou weggelegd.

En als jij die sensitieve, bewuste en creatieve vrouw bent waar ik het over heb, heb jij allang gevoeld of dit jouw call is.

Hopelijk voel jij dat er ook voor jou meer mogelijk is. Je hoeft niet jarenlang te ploeteren om je droombaan te vinden.

Ik en mijn klanten zijn hier het levende bewijs van. Jij kan dit ook!

Zie ik je snel?