1:1 Coachprogramma

Met een slagingspercentage van 100%
weet ik zeker dat ook jij je droombaan zal vinden

Herken je dit?

 • Je hebt gestudeerd, je kreeg die baan die perfect leek op papier, je hebt hard gewerkt en je vervolgens in korte tijd opgewerkt. Misschien heb je zelfs al je eigen onderneming. Toch ben je niet blij.
 • Je weet dat je wilt wisselen van baan of het echt anders wilt gaan doen. Je bent veel sensitiever en creatiever dan je in je huidige baan kan laten zien. Je wilt meer vanuit flow werken.
 • Je wil echt van waarde zijn. Je piekert veel en je werk lijkt geen verschil te maken. En dat maakt je onzeker over jezelf en je kwaliteiten.
 • Je blijft maar zoeken en zoeken naar je droombaan. Elke week heb je weer een nieuw idee waar je enthousiast over bent en elke keer kom je weer tot de conclusie dat je het gewoon niet weet.
 • Je vertelt jezelf elke dag dat je niet mag klagen en dat je nu toch een goede boterham verdient en een prima baan of onderneming hebt. Dat je niet moet opgeven waar je zo hard voor gewerkt hebt.
 • Je spendeert uren en uren aan het scrollen langs vacatures of cursussen . Maar de juiste baan of cursus die jou gaat redden zit er gewoonweg niet tussen.

Hoe zou het voor je zijn als je?

 • Je geld kon verdienen met werk dat jouw purpose is en wat jou echt een gevoel van vrijheid en zingeving geeft en waar je sensitiviteit en creativiteit alle ruimte krijgen?
 • Elke dag vol energie, motivatie en passie uit bed zou springen omdat je zo gelukkig wordt van je werk?
 • Elke dag met nog meer energie thuiskomt uit je werk omdat je echt voor 100% jezelf kon zijn?
 • Je werk er toe doet en bijdraagt aan iets groters dan jezelf?
 • Niet meer voor veiligheid en zekerheid zou kiezen maar zou luisteren naar wat je gevoel, hart en ziel tegen je schreeuwt?
 • Niet meer zou hoeven zoeken en twijfelen maar zeker zou weten welke baan voor 100% bij je past en jou gelukkig maakt? En je echt een gevoel van zingeving geeft?
 • Exact weet welke stappen je moet zetten om deze droom werkelijkheid te maken?

Dat is mogelijk als

Je start met mijn 1:1 coachprogramma van

 • 16 weken
 • 8 1:1 coachgesprekken met mij
 • Een blauwdruk van wie je echt bent met alles wat jou uniek maakt (denk aan je kernwaarden, superpowers, emotionele behoeftes, belemmeringen, soul alignment en nog veel meer)
 • Online leeromgeving vol inspiratie, theorie, oefeningen en werkboeken
 • 8+ modules te doorlopen in je eigen tempo
 • Zingeving, bewust leven, sensitiviteit en spiritualiteit gecombineerd met actie, leiderschap en keihard resultaat

Laat mij je helpen

Je investering

Dit coachprogramma een investering in jezelf. Het is een cadeau waar je de rest van je leven profijt van hebt. Wat je nu investeert betaald zich binnen korte tijd vanzelf terug in de vorm van purpose, zingeving, soul alignment, geld en geluk. 

€2899

En weet je, dit gaat zoveel verder dan loopbaancoaching. Dit programma gaat over zingeving, purpose, ontdekken wie je bent, je sensitiviteit omarmen, doelen stellen en behalen, een impact hebben met jouw superpowers en doen waarvoor je gemaakt bent. Wat er dan ontstaat is gewoonweg pure magie. Want werken kan zo anders zijn. En het is ook voor jou weggelegd.

*Betalen in termijnen in overleg

Het is ook voor jou weggelegd

Zij hebben hun purpose al gevonden

Irma – Merkbelevingsexpert
@elevate_purposeagency

” Van doen wat ik denk dat de maatschappij van mij verwacht naar mijn purpose leven en écht geluk ervaren. Van een -op het oog- perfecte hoge functie in een corporate naar mijn droombaan met uiteindelijk meer succes, geld, vrijheid, en rust met mijn eigen business. Er achter komen dat het kan. Je kunt vanuit rust en flow werken en heel succesvol zijn. Als je met Laura gaat werken weet ik zeker dat je dit ook zult vinden. De beste investering die ik ooit heb gedaan!”

Carolien – Businesscoach
@groeihelden

”Laura is sensitief en voelt het goed aan als er iets aan de hand is. Ze weet door de ‘bullshit’ heen te prikken. Laura zorgde ervoor dat ik niet ben blijven hangen in de negativiteit van mijn eigen hoofd. De belemmerende overtuigingen die ik had, hielden me echt tegen om mijn droombaan vol passie en zelfvertrouwen te doen. Door beter met dat negatieve stemmetje om te gaan heeft ze echt een grote impact gehad op mijn hele leven, zakelijk maar ook persoonlijk.”

Geri – Energetisch therapeut
@geri_halman

“Ik was altijd moe, altijd druk met wat anderen van mij dachten en met werken en presteren. Het overzicht was ik kwijt en ik kon gewoonweg niet meer genieten. Laura neemt je mee op reis door je gedachten. Ze helpt je die gedachten te ordenen en helder te krijgen in je hoofd. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn en hoe ik mijn leven in moet richten om gelukkig te zijn. Ik herken mijn belemmerende gedachten en angsten. Daardoor zijn ze veel minder aanwezig en kan ik ze zelfs voor zijn. Laura heeft altijd in mij en mijn kunnen geloofd! Dankzij haar hulp doe ik nu de dingen die ik leuk vind, ben ik mijn eigen bedrijf gestart en geniet ik zo veel meer van het leven!”

FAQ

Ik weet totaal niet wat ik wil. Is dit programma dan iets voor mij?

Ja! Juist als je nu niet meer blij bent met je baan maar je weet niet wat je dan wel wil is dit programma speciaal voor jou. Ik help jou te ontdekken wie je bent, wat bij je past en voor welk werk jij gemaakt bent.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het volgen van dit programma?

Reken op zo’n 2 uur per week voor de opdrachten. De hoeveelheid tijd die je eraan besteed is uiteindelijk minder belangrijk dan de aandacht en inzet waarmee je aan de opdrachten werkt. 

Wanneer is dit programma niet geschikt?

Als je nét thuis zit met een burn-out. Zit je in het begin van dit proces, dan heb je nu vooral rust nodig en moet je werken aan je energieherstel. Mocht je in dit proces zitten, dan raad ik je aan om op zoek te gaan naar iemand die daarin gespecialiseerd is. Je kunt je hiervoor bijvoorbeeld door laten verwijzen naar een psycholoog. Als je op het punt staat om te re-integreren na herstel van je burn-out, kan mijn traject juist wél weer helemaal op het goede moment komen!

Ik ga op vakantie. Is het dan wel mogelijk om te starten?

Je volgt de modules in je eigen tijd, elke 2 weken krijg je toegang tot een nieuwe module. Je kunt gewoon om je vrije momenten heen plannen of er juist dan mee aan de slag gaan. De 1:1 sessies plannen we samen in om je vakanties en kun je zelf indien nodig verplaatsen.

Dit moet ik toch eigenlijk zelf kunnen?

Bedenk je eens waarom je jezelf de kans zou ontnemen om sneller, groter en sterker te groeien met hulp van iemand die jouw pad al heeft bewandeld? Je hebt mij niet nodig. Maar ik geef je de tools, energie, motivatie en bovenal vertrouwen om het nu eindelijk realiteit te maken in plaats van een vage droom voor de toekomst. Zodat je het ook echt gaat dóén, in plaats van blijven hangen in zelfsabotage. Ja, je moet het inderdaad zelf doen. Maar je hoeft het niet langer alleen te doen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, in overleg is dat mogelijk.

Kan ik de factuur door mijn werkgever laten betalen?

Ja zeker! Een groot deel van mijn klanten gebruikt haar ontwikkelbudget om mijn coachprogramma te starten. Vaak zijn er naast een ontwikkelbudget nog een hoop andere mogelijkheden. Ik denk graag met je mee en ik begeleid je waar nodig ook bij het aanvragen.

Waar vinden de sessies plaats?

De 1:1 sessies zijn online of we wandelen in een prachtig natuurgebied in Raalte. Woon je niet bij mij in de buurt? Dan is dat dus geen probleem! Uit ervaring blijkt dat online sessies minstens zo effectief, verbindend, comfortabel en succesvol zijn als face-to-face. Maar dan met bijkomende voordelen: geen reistijd, meer focus, veilig vanuit een plek die comfortabel is voor jou.