Sensitiviteit: Hoe ik van mijn grootste zwakte mijn grootste kracht maakte


Mijn klanten en ik hebben een hele hoop dingen gemeen. Maar dit is voor mij de belangrijkste: We zijn heel sensitief.  En de reden dat ik het aller allerliefste met sensitieve vrouwen werk, is een persoonlijke. Ik voelde mij door mijn sensitiviteit altijd heel eenzaam en onbegrepen. Ik wilde dat iemand al die jaren geleden tegen mij had gezegd: ‘Maar je sensitiviteit is juist je grootste kracht, ook al zie je dat zelf nog niet’.

Want wat heb ik geworsteld.

Zo intens voelen en meeleven met vriendinnen dat ik niet meer wist welke emoties van mij waren of van de ander, geen zin hebben in verjaardagen omdat ik als ik de kamer binnenkwam al exact voelde hoe iedereen erbij zat die avond, intens kunnen opgaan in gezelligheid om dan vervolgens helemaal kapot en uitgeblust thuis te komen, je emoties en gevoelens proberen uit te leggen aan iemand die niet sensitief is en dan totaal geen respons en erkenning krijgen, mensen pleasen omdat ik direct aanvoelde wat ze leuk vonden en niet leuk vonden, kortsluiting krijgen wanneer iemand iets zei wat niet overeenkwam met hun non-verbale communicatie, googlen of ik borderline had en mezelf geen rust en ruimte gunnen om in m’n eentje te ontprikkelen.

Herkenbaar?

Ik heb de afgelopen jaren heel wat research gedaan naar sensitiviteit en hoe je het voor je kan laten werken. En daardoor heb ik iets wat ik altijd mijn grootste zwakte vond…kunnen omzetten naar mijn grootste kracht.

Het is mijn grootste kracht om tijdens een coachgesprek te zien en te voelen wat mijn klant echt bedoelt. Het is mijn grootste kracht om de vinger gelijk op de zere plek te leggen. Om een spiegel op maat voor te kunnen houden en me echt te kunnen verbinden met mijn klant en haar specifieke situatie.

Zonder de downsides.

En dat gun ik jou ook. Jij sensitieveling. Jij hebt zoveel te brengen hier. De wereld heeft meer vrouwen zoals jij nodig. Een vrouw die doorvoelt, in een wereld waarin hoofd, denken en ratio nog het enige lijkt wat er echt toe doet.

Dus dat is waar ik jou als sensitieve en creatieve vrouw mee help. Je laten inzien en voelen dat jouw sensitiviteit je grootste kracht is. Maar vooral hoe jij deze superpower kan inzetten in je droombaan.

Benieuwd hoe je dit kan doen? Neem hier contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek