Voel je dat er meer in zit?


Ik ben weer terug! Terug van mijn zwangerschapsverlof, terug naar creëren vanuit mijn hart, terug naar mijn droombaan. En dat vind ik heerlijk, het is weer tijd. Mijn tijd 🧡

Maar wat heb ik een mooie periode achter de rug. Het is net of Ceder er nooit niet is geweest. Haar rustige, gegronde en vrolijke aanwezigheid heeft ons allemaal in het hart geraakt. En alhoewel ik het heerlijk vond in die bubbel met absolute focus op zorgen, voeden en thuis…ben ik klaar om weer te gaan shinen. Shinen vanuit deze krachtige, veilige en liefdevolle haven!

Ik verbaas me telkens weer over wat wat zo’n periode van afstand en focus met je doet. De inspiratie popte telkens ineens op en ik werd opnieuw bevestigd in hoe alles klopt in mijn leven, gezin, mijzelf en mijn bedrijf. Volledig afgestemd, helemaal in lijn met wie ik ben en hoe ik wil leven. Geen vragen of onzekerheid maar volledig vertrouwen en helderheid.

En dat is ook voor jou weggelegd.

Als holistisch loopbaancoach begeleid ik bewuste, sensitieve en intelligente vrouwen die voelen dat er meer in zit naar hun droombaan of droomonderneming.

Door het brengen van helderheid komen vrouwen bij hun purpose en kunnen daarmee van betekenis zijn. Met mijn veilige haven en coaching gebaseerd op echte wijsheid help ik deze vrouwen de verbinding met zichzelf en eigen kracht te herstellen.

Ik weet namelijk dat wanneer vrouwen bij hun kern komen zij de wereld iets unieks te brengen hebben. Terug naar die verbinding en deze olievlek zal fungeren als een force for good. Met z’n allen de wereld mooier maken door te doen waarvoor je hier bent.

Eind deze maand start ik weer met mijn 1:1 coachprogramma en er is nog plek voor jou.

Ben je klaar om te stralen?